10 λόγοι για να με ψηφίσεις

  • H Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτική αλλαγή και από μια μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης. Την πορεία αυτή μπορεί να εγγυηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να πρωταγωνιστήσουν άνθρωποι της “πραγματικής ζωής”. Γεννήθηκα στην Αρκαδία. Σπούδαζα και εργαζόμουν ταυτόχρονα. Ζω επί 40 χρόνια στο Παγκράτι (με ένα μικρό διάλειμμα στους Αμπελόκηπους) και ξέρω από πρώτο χέρι τα προβλήματα των ανθρώπων στις γειτονιές της Αθήνας. Αν, λοιπόν, πιστεύεις ότι πρέπει να σε εκπροσωπούν άνθρωποι που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τις δυσκολίες της ζωής και αντιλαμβάνονται τις δικές σου δυσκολίες, τότε αξίζει να είμαι η επιλογή σου.
  • Με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθήνας, μεταπτυχιακά στις Διεθνείς Σχέσεις στο Fletcher School of Law and Diplomacy στις ΗΠΑ και διαρκή επιμόρφωση, έχω την επάρκεια και τις γνώσεις να αναλύω, να χειρίζομαι δύσκολα θέματα και να παρακολουθώ τις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο.
  • Έχω δώσει δείγματα γραφής. Με γνωρίζετε από τα άρθρα μου στην Ελευθεροτυπία και την Καθημερινή και από τις αναλύσεις και τις ανταποκρίσεις μου στο MEGA και στο ΣΚΑΪ. Στις πολιτικές θέσεις που ανέλαβα (Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στην κυβέρνηση συνεργασίας του Λ. Παπαδήμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμμένου, εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι) προσπάθησα πάντα να ξέρω για τι μιλάω, να εκφράζω τις θέσεις μου με σαφήνεια, να μην λέω συνθήματα χωρίς περιεχόμενο, να μη χαϊδεύω αυτιά, να προτείνω λύσεις, να δείχνω διάθεση συνεννόησης για την προώθηση του κοινού καλού.
  • Zώντας σε μια μεσοαστική συνοικία, έρχομαι αντιμέτωπος καθημερινά με τα προβήματα της μεσαίας τάξης. Την υπερφορολόγηση και την αντιμετώπιση της περιουσίας ως έγκλημα. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη μείωση των φόρων. Είναι μεγάλη αδικία να δουλεύει ο πολίτης 203 μέρες το χρόνο για να πληρώνει φόρους και εισφορές, όταν μάλιστα δεν του επιστρέφουν με τη μορφή παροχής υπηρεσιών.
  • Ο διωγμός της περιουσίας πρέπει να σταματήσει. Ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να μειωθεί και ο συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ να καταργηθεί.
  • Περπατώντας στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας βλέπεις παντού διάχυτο το αίσθημα της ανασφάλειας. Η ασφάλεια δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερή. Η ασφάλεια είναι ελευθερία. Είναι δικαίωμα του πολίτη να μπορεί να κυκλοφορεί και να μην αγωνιά αν θα γυρίσει σώος ή αν κινδυνεύουν τα παιδιά του. Θα είμαι κι εγώ από αυτούς που θα προωθήσουν λύσεις ώστε να γίνει η Αθήνα μια πόλη ασφαλής.
  • Ως πολίτης που κυκλοφορεί στη γειτονιά του και στην πόλη, έρχομαι αντιμέτωπος με τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως ο καθένας από σας. Βλέπω τη βρωμιά, τα χαλασμένα πεζοδρόμια, την εγκατάλειψη δημόσιων χώρων, τους μουτζουρωμένους τοίχους, τον αγώνα για μια θέση πάρκινγκ. Από τη θέση του βουλευτή, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές θα προσπαθήσω με επιμονή να βελτιωθεί η καθημερινότητα στην πόλη.
  • Ως οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών (μιας κόρης 27 κι ενός γιου 18 χρόνων) ξέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι στο να βρουν δουλειά, να σπουδάσουν, να έχουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.
  • Σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες συναντηθήκαμε στον αγώνα για να μείνει η χώρα σε ευρωπαϊκή τροχιά, να αποφύγει την απόλυτη καταστροφή στην οποία την οδηγούσαν οι τυχοδιωκτισμοί του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Ήμουν και παραμένω σταθερός υποστηρικτής μεταρρυθμίσεων σε φιλελεύθερη ευρωπαϊκή κατεύθυνση προς όφελος της πατρίδας και των πολλών.
  • Η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο έργο. Πρέπει να βγάλει τη χώρα από τη μιζέρια και να την οδηγήσει στην ανάπτυξη. Σε αυτή την πορεία έχει ανάγκη να έχει δίπλα της όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις αποφασισμένες να προχωρήσουν σε αυτό το δρόμο. Πιστεύω ότι μπορώ να προσθέσω και τη δική μου συμβολή.

Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι αξίζω να είμαι η επιλογή σου στην Α’ Αθηνών.